1bikeshop2narrow

Когато велосипедите са не просто средство за придвижване, а страст, не ти остава нищо друго, освен да се посветиш на тях. Това правим ние в 1bike – едно малко студио. В работилниците си в София и Дряново ние изпълняваме три свои мисии.

Първата е да създаваме и възстановяваме невероятни велосипеди. Защото за нас те наистина не са просто превозно средство. Те са верен и практичен символ на свободата, който не само носи духа на своето време, но и краси своя собственик. Разгледай тук какво сме направили досега по този въпрос.

Втората ни мисия е да провокираме хората да разчитат по-често на своите велосипеди, когато са в града. Тази ни мисия е свързана до голяма степен с първата – ако велосипедът ти бъде в любимия ти цвят, на него са изписани твоите мечти и седиш на най-удобната седалка, която сме избирали дълго заедно с теб, ще го предпочиташ и пред автомобила, и пред градския транспорт, дори когато вали. Е, тогава няма да е лошо и да е с блестящи хромирани калници например.

А третата ни мисия е да създадем свое веломясто, в което всички любители на безмоторните двуколесни превозни средства да се чувстват уютно и добре. За развитието на тази своя мисия ще разкажем съвсем скоро.

Знаем, че сме добри в това, което правим. Знаем го, защото ни носи истинско удоволствие и защото влагаме всичко от себе си в работата си.

Поздрави от нас,
Екипът на 1bike.bg