Пребоядисване на велосипед

Пребоядисването на велосипед във вашия любим цвят не е никак сложно. Заедно избираме цвета, след това разглобяваме велосипеда до съставните му части и сваляме старата му боя. Подготвяме го за боядисването. И след това му посвещаваме няколко часа в бояджийното. Да, горди сме, че сами нанасяме боята върху велосипедите, които ни поверявате. Няма по-добър начин да се уверим, че работата е свършена добре, а тя определено има своите особености. След това поставяме и лак — матов или гланцов.

При пребоядисването можете да комбинирате цветове, можете да пожелаете да изрисуваме нещо или да поставим стикери. Единственото ограничение, поне във всички случаи досега, е било въображението ни (случва се някоя поръчка да го надмине, но се справяме с най-голямо удоволствие).

Ето тук можете да видите няколко от последните ни творения:

Цената на пребоядисване на велосипед

Автопребоядисване – 249 лв.

Автопребоядисването го правим ние сами, в наше собствено бояджийно. Носим пълна отговорност за качеството на боята – както за здравината, така и за красотата. Можем да поправим детайл, ако нещо се случи и той бъде увреден в последствие.

Цената е за един цвят и включва:

 • внимателно разглобяване на велосипеда;
 • почистване на всички части (при нужда) и подготовката им за последващото сглобяване;
 • търсене на нови аналогични части или такива, с които клиентът би искал да замени старите;
 • подготовка на всички повърхности, които ще бъдат боядисвани, в зависимост от материала, от който са направени (боядисваме както стомана, така и цветни метали, сплави и пластмаса);
 • нанасяне на подходяща основа спрямо съответнта повърхност и полиране;
 • боядисване в цвета, желан от клиента, с качествена автобоя;
 • полиране и отстраняване на дребни дефекти при нужда;
 • лакиране на боята;
 • сглобяване на велосипеда и подмяна на части, ако клиентът е преценил, че иска това.

При този тип пребоядисване имаме пълна свобода в избора на цвят, нюанс, ефекти с перли или металически отенъци.

Можем да боядсиваме в няколко цвята и да направим всякакви ефекти. Също така, автобоята ни позволява и да рисуваме отгоре.

Прахово пребоядисване – 179 лв.

Тук сме ограничени откъм цветовете само до основните. Няма ги нюансите и перлите. Има само бяло и жълто например (и червено, синьо, зелено и т.н., разбира се). Но пък е евтино и е много здраво.

При праховото пребоядсиване обаче е задължително песъкоструенето на рамката, което не е препоръчителни за всеки тип рамки, а е невъзможно, ако има елементи, които не могат да бъдат демонтирани.

Цената е за един цвят и включва:

 • внимателно разглобяване на велосипеда;
 • премахване на старата боя до металната основа;
 • прахово боядисване в един цвят и изпичане на боята;
 • прахов лак (при желание за гланц);
 • внимателно сглобяване на велосипеда и подмяна на части, ако клиентът е преценил, че иска това.

 

Защо е разликата в цената?

Защото при автопребоядисването правим всичко сами и влагаме 100% ръчен труд, несравнимо повече, отколкото при праховото пребоядисване. Съответно можем да гарантираме на 100% качеството на боята, докато при праховото работим с фирма подизпълнител.

Срок

И при двата вида пребоядисване не се ангажираме с фиксиран срок. Понякога, ако проектът е лесен и безпроблемен, успяваме да се справим в рамките на до 7 работни дни. Твърде често обаче изникват непредвидени усложнения. Всяко колело е различно, всеки елемент също. Слувало ни се е дори и при нови велосипеди да откриваме замаскирани дефекти, които са трудни за отстраняване и отнемат време.

В допълнение

Така и така сме разглобили велосипеда ви, за да го пребоядисаме, можем и бързо да го ремонтираме. Това не е включено в цената на пребоядисване, но обичайно се вписваме с 30 до 50 лв. бюджет.

Пишете ни!

За да сме сигурни, че можем да се справим с вашата задача, пишете ни :)