Е, това сме ние.

bg_image

Алекс
Основател

Не питайте как е започнал. Ще ви сервира баналната история – години работа за големи компании, умора, липса на свободно време и набъбващата нужда от колосална промяна. Другата истина обаче е, че е израснал с велосипедите. В гимназията си е изкарвал джобните, като е поправял колелета. Първият му сервиз е бил в мазата, докато един ден на баща му не му писнало от тропането и не направил велосервиз.
bg_image

Иван
Партньор

Иван винаги е бил воден от страстта, усещането за свобода и желанието да създава хубави неща. Зрялата, емоционална, но и съвсем рационална любов към велосипедите развива в Швеция преди няколко години. Днес за свое най-голямо удоволствие дори ходи на работа на две колела. Заглежда се по старите творения на инженерната мисъл, а вниманието му към детайла понякога го отвежда до нездравословни, но пък ползотворни крайности.
bg_image

Никола
Хер Борич

Първата ни среща с Никола беше, когато един ден изби вратата на магазина с шут и каза „Пичове, ситуацията е следната, от днес работя тук. А сега, разберете се кой ще отиде да ми купи бира!“ Още тогава разбрахме, че той ще стане част от екипа на 1bike, независимо дали имаме възражения по въпроса.
bg_image

Дени
Социален мрежовик

От деня, в който я срещнахме за първи път, Деница не спира да внася красота и усмивка и в живота ни, и в 1bike. А ние си мислехме, че ще се разминем само с розово-лилавото цвете, което остави в работилницата ни… Тя е поредното и най-силно доказателство, че сме ужасно щастливи хора.
bg_image

Биби
Дизайнер

Биби е свободният дух в компанията. Тя е сърцето, душата и двете най-опитни ръце и очи. Никога не ѝ се е налагало да проумява кое е нейното нещо в живота. Винаги е знаела какво може да прави най-добре. Изкуство! Тя твори всичко – рисунки, скулптура, интериорен дизайн, уеб дизайн. Разбира му ;) Тя е от онези вдъхновяващи нощни птици, които щом получат озарение, не мигват цяла нощ.

bg_image

Кръстин
Партньор и старши механик

В крайна сметка, красивите неща, които творим, не биха имали стойност, ако не могат и да вършат работа :) Кръстин е баща на Алекс, но най-вече е баща на всичко изправно, което сме сътворили. Инженер до атома на мозъка на костите. Любимата ни история е как като войник, по време на първия си урок как да борави с оръжие, той разглобил и сглобил автомата си за 2 минути. Преди това не бил хващал нищо огнестрелно :)
bg_image

Лили
Социален мрежовик

Лили е много добра в едно нещо – да ви кара да си мислите, че сме супер готини и печени. С други думи, тя управлява нашата социална идентичност и като едни мъдри хора, ние изобщо не ѝ се месим в работата. А от това берем само големи сочни фенове, които дори и да не са виждали кръгло нещо през живота си, след един час във фейсбук страницата ни са готови да си купят велосипед.