Пребоядисване на велосипед

Пребоядисването на велосипед във вашия любим цвят не е никак сложно. Заедно избираме цвета, след това разглобяваме велосипеда до съставните му части и сваляме старата му боя. Подготвяме го за боядисването, като изравняваме повърхностите на рамката и вилката. И след това му посвещаваме няколко часа в бояджийното. Да, горди сме, че сами нанасяме боята върху велосипедите, които ни поверявате. Няма по-добър начин да се уверим, че работата е свършена добре, а тя определено има своите особености. След това поставяме и лак — матов или гланцов.

При пребоядисването можете да комбинирате цветове, можете да пожелаете да изрисуваме нещо или да поставим стикери. Единственото ограничение, поне във всички случаи досега, е било въображението ни (случва се някоя поръчка да го надмине, но се справяме с най-голямо удоволствие).

Ето тук можете да видите няколко от последните ни творения:

Цената на пребоядисване на велосипед

Автопребоядисване – 179 лв.

Включва разглобяването на велосипеда, свалянето на старата боя и пребоядисването му в цвят по избор с автомобилна боя.

При този тип пребоядисване имаме пълна свобода в избора на цвят, нюанс, ефекти с перли или металически отенъци.

Можем да боядсиваме в няколко цвята и да направим всякакви ефекти. Също така, автобоята ни позволява и да рисуваме отгоре.

Прахово пребоядисване – 129 лв.

Тук сме ограничени откъм цветовете само до основните. Няма ги нюансите и перлите. Има само бяло и жълто например (и червено, синьо, зелено и т.н., разбира се). Но пък е евтино и е много здраво.

При праховото пребоядсиване обаче е задължително песъкоструенето на рамката, което не е препоръчителни за всеки тип рамки, а е невъзможно, ако има елементи, които не могат да бъдат демонтирани.


 

В допълнение

Така и така сме разглобили велосипеда ви, за да го пребоядисаме, можем и бързо да го ремонтираме. Това не е включено в цената на пребоядисване, но обичайно се вписваме с 30 до 50 лв. бюджет.

Пишете ни!

Сигурни сме, че ще се справим отлично с боядисването. Важно е обаче да се уверим, че можем да помогнем, затова просто ни пишете каква е задачата :)