Царицата на детайлитеАко трябва да дадем един пример за изрисуване на велосипед, то ще бъде този. Това е Царицата на детайлите. Ние си пребоядисахме рамката и сами си я нарисувахме — цвете по цвете, цвят по цвят, пласт по пласт. Нейната история можете да прочетете тук. Отне ни много време, цели три седмици, но сме изключително горди, че това е единственият по рода си велосипед на този свят. И събра ужасно много погледи дори и само докато я снимахме.

Като процес изрисуването следва пребоядисването на велосипеда. В него на ръка добавяме желаните елементи. След това нанасяме няколко слоя лак, за да запазим създадената красота за дълго време.

Типове рисуване:

  1. Рисуване на единичен елемент – искате пожелание, надпис, лого или просто единична картинка, някъде по рамката.
  2. Рисуване на цяла част от колелото – искате да освежите калниците или пък не ви харесва лапата на колелото. Няма проблем, можем да ги преобразим.
  3. Рисуване на цялото колело – имате цялостна визия как искате да изглежда вашето колело и как да комбинирате всеки отделен елемент, с удоволствие ще го изпълним за вас.

Цената

Цената зависи пряко от сложността на проекта. Трябва да обсъдим какво искате в детайли, за да можем да ви подготвим оферта. Като ориентир, дребните детайли започват от 50 лв., а най-скъпото (към момента) цялостно рисуване е струвало 350 лв.

Срок

При поръчка за рисуване не можем да дадем фиксиран срок. Ще направим всичко възможно проектът да се случи бързо, но тъй като работата е творческа, а ние не обичаме да си оставяме ръцете, предпочитаме да не натискаме дизайнерите ни. Крайният резултат, а не скоростта е приоритет за нас, затова колкото време отнеме рисуването – толкова.

Пишете ни

Позволете ни да придадем допълнителен характер на вашия велосипед. Разкажете ни какво си представяте. Ние пък ще пишем как ще го направим и колко би струвало.