Царицата на детайлитеАко трябва да дадем един пример за изрисуване на велосипед, то ще бъде този. Това е Царицата на детайлите. Ние си пребоядисахме рамката и сами си я нарисувахме — цвете по цвете, цвят по цвят, пласт по пласт. Нейната история можете да прочетете тук. Отне ни много време, цели три седмици, но сме изключително горди, че това е единственият по рода си велосипед на този свят. И събра ужасно много погледи дори и само докато я снимахме.

Като процес изрисуването следва пребоядисването на велосипеда. В него на ръка добавяме желаните елементи. След това нанасяме няколко слоя лак, за да запазим създадената красота за дълго време.

Разбира се, можем и да не изрисуваме цялото колело, а само на ръка да добавим любим за вас елемент или надпис.

Цената

Всичко зависи от задачата. Ако желаете просто да напишем нещо или да изрисуваме нещо малко, тя ще е ниска — около 50 лв. Колкото по-сложно става и колкото повече време отнема, толкова повече и струва. Но…

Пишете ни!

Позволете ни да придадем допълнителен характер на вашия велосипед. Разкажете ни какво си представяте. Ние пък ще пишем как ще го направим и колко би струвало.