Велосипедът за нас в 1bike е няколко неща. Той е удобство и свобода, защото може да ни закара навсякъде. Велосипедът е страст, защото с него можем да изживеем невероятни мигове и приключения. Той е и машина, която трябва да работи безупречно. Но преди и заедно с всичко това той трябва да носи удоволствие.

Точно това искаме ние — вашите велосипеди да ви доставят истинско удоволствие, когато ги карате. Затова в 1bike създаваме велосипеди по поръчка или, както обичаме да казваме, сбъдваме веломечти. В нашата работилница можем да ви помогнем с избора на аксесоари — седалка и ръкохватки, кошница и светлини, външни гуми (ретро или най-модерни). Можем да боядисаме колелото ви в любимия ви цвят. Наистина. Изборът на цветове е неограничен. А и сме горди, че самото пребоядисване е наше дело. Можем и да му поставим стикери и да го изрисуваме. Можем и да сглобим цял нов велосипед по ваш избор — с подходящата рамка, желаните компоненти и аксесоари. А ако искате да вдъхнете нов живот на стария си велосипед, можем да го възстановим до красотата от младините му.

Но преди да говорим повече, разгледайте някои от последните ни творения. И нека го кажем отсега — мечтайте смело и просто ни пишете с какво искате да помогнем. Наистина искаме да изпитвате само удоволствие, карайки своите велосипеди.

 

 

 

Пишете ни!

За нас ще е истинско удоволствие да ви посрещнем в работилницата си и да работим върху вашия велосипед. Разкажете ни каква е задачата, а ние ще ви опишем какво трябва да се случи и колко време и ресурси би ни отнело. Благодарим!