Украинката

Както вече обяснихме не веднъж, украинката ни е твърде много на сърце. Този велосипед бе първият, които захванахме да реновираме. Макар и да изглеждаше ужасно, всъщност паяжините и мръсотията не можеха да скрият чара му.

Отне ни доста време и усилия. Първоначалното разглобяване се оказа лесно. Макар и старчок, този велосипед беше направен идеално и нямаше никакви драми. Всичко си се смъкна като по учебник.

Грундирахме го и го оставихме да отлежи. Междувременно течаха дебати за това как да изглежда. Дали да бъде изцяло подчинен на соца и миналото. Дали пък да бъде нещо модернистично и да навява символиката на обрисувания преди повече от година Паметника на съветската армия с американски супергерои.

Накрая решихме да заложим на изчистена визия с акценти. Червени акценти. И черни гуми за силен контраст. Не сглобихме предния му багажник, за да можем да оставим пространство на новия собственик да си сложи такъв по свой вкус (бил той метален или ратанов).

И сега украинката е готова в очакване кой ще я подкара. Може да си я поръчате на e-mail: info@1bike.bg. За София доставката е безплатна.

Ако имате въпроси, пишете ни :)

One thought on “Украинката

Вашият коментар