Швейцареца – ремонт и още нещо

В края на лятото получихме една доста трудна, но и много интересна поръчка – да възстановим старо швейцарско колело.

Велосипедът пристигна при нас в доста тежко състояние. Ръждата беше превзела почти всичко, мръсотията беше блокирала повечето части, изобщо… неприятна гледка.

Отне ни близо два месеца работа да го възстановим. Вложихме много от себе си в този велосипед, защото колкото беше трудно, толкова беше и предизвикателно. Ако успеем с него, ще успеем и с другите. И успяхме.

Много бихме искали да благодарим на собственика му за доверието, за нас наистина значи много да ни посветиш нещо толкова скъпо. А обикновено тези, уж забравени колелета, всъщност имат сериозна сантиментална стойност.

Това, което направихме с „Швейцареца“ бе не просто визуално съживяване, но и пълно техническо възстановяване. Доста неща се наложи да сменим, доста успяхме да възстановим, но сега машинката е като часовник. Швейцарски ;)

Позволихме си две разходки из центъра на София с него, преди да го върнем :) Как събира погледи само! И как би могло да бъде иначе? :)

Новият цвят го отваря още повече, гумите са съчетани перфектно, а хромираните и никелирани елементи му придават страхотна класа. Ръчно изработените ръкохватки загатват за нещо повече от класа – лукс. Както и седалката лондончка.

Ако искате и вашето колело да придобие толкова впечатляващ вид, изпратете ни го, а ние ще се погрижим. Пишете ни за повече информация на info@1bike.bg или ни се обадете на 0879944498.

А ето и повече снимки на красвеца:

One thought on “Швейцареца – ремонт и още нещо

  1. anelia_1979 says:

    червените аксесоари …чудесни.Хареса ми звънчето.Прекрасна работа сте свършили.Колелото е стилно…много ми харесва…и пак червените аксесоари…

Вашият коментар