Щастливеца II

Преди време буквално върнахме от скрапа един стар Универсал, който сега краси заведението с най-вкусната кухня във Велико Търново – „Щастливеца“ (Сити център „Полтава“). Тогава вложихме много труд и сърце, за да успеем да впишем ретро возилото в дизайна на заведението и да караме хората да се обръщат след него.

Явно успяхме :)

Защото малко след това получихме втора поръчка от ресторанти „Щастливеца“, този път за изцяло ремонтирания им ресторант в старата част на града. Задачата беше не по-малко сложна, само че този път заложихме на различен тип велосипед.

Сега в ръцете ни попадна този стар „Мустанг“, с изключително красиви холандски градски извивки. Съвършено возило, което подлежи на какви ли не трансформации.

Този път решихме да намалим „пищността“ за сметка на стилното, класическо излъчване. Добавихме една наша си ратанова кошница, вложихме малко дантела и с пинизчета тук-там велосипедът стана за чудо и приказ.

Особено любим елемент ни е бутилката вино (наградено от Международния панаир в Пловдив). Няма друга такава, просто защото ние сме я правили :)

One thought on “Щастливеца II

Вашият коментар