Пъстрата сгъвайка

Този път не забравихме да направим снимка „преди“ и много се радваме, защото трансформацията на това колело е сериозна :)

От една наглед черна и свъсена сгъвайка, успяхме да направим светъл, шарен велосипед, който приковава вниманието. И ефектът беше потвърден на секундата, в която го поставихме за снимане на Графа – при нас веднага дойде една млада дама, която поиска да го купи :)

Пъстрата сгъвайка - списъкИначе това колело отива при една друга млада дама, на която пожелаваме с кеф да си го кара и да събира погледите! А тя беше очарователна и ни спечели още с влизането си в работилницата ни на Шишман 45 – беше си подготвила списък с колелетата, които най-много харесва от нашето портфолио.

Нека ви разкажем обаче повече за нашата задача – пълно преобразяване, избор на дизайн, който да се харесва и на малки и големи. По възможност да е унисекс.

Също така и цялостно сервизиране – наложи се да разглобим и смажем главините. Общо взето, не остана непочистен и несмазан лагер. Монтирахме нови спирачки, които са далеч по-ефективни от старите и се погрижихме скоростите да сменят гладко и безпроблемно.

Пребоядисването на сгъваемо колело е една идея по-сложно от класическата рамка – има много повече места, на които боята трудно прониква. Но се справихме и дори успяхме да пребоядисаме и колчето на седлото, което по принцип не е добра практика – в този случай обаче се получи не само красиво, но и здраво.

Сменихме и външните гуми, за да придобие колелото още по-градски вид и да бъде по-лесно за каране в парковете.

И сега сме горди с резултата, защото наистина приковава вниманието :)

One thought on “Пъстрата сгъвайка

  1. Любомила Терзийска says:

    Практично колело, но не и от най-сигурните. С него ми е най-бруталното пребиване :))

Вашият коментар