MOVE BIKE

Съвсем наскоро получихме една наистина експресна поръчка, но безкрайно интересна и отговорна. Потърсиха ни едни готини млади хора, които са водени от добра кауза – да насърчат движението на младите хора в Европа.

Всяка година в страната ни се провежда кампания „Младежта в движение“, като за първа година тя е предвидена да се случи в София.

Тази година европейската инициатива ще гостува в София от 13 до 15 май в Градската градина пред Народния театър, до площад Батенберг.

По време на изложението (за което може да научите повече тук) младите хора ще имат възможност да се информират за възможностите, които предоставя Европейският съюз за образование, заетост и мобилност.

И през трите дни на сцената до шатрата са предвидени забавления, игри с награди, концерти и танци с млади изпълнители и със специалното участие на Калин Вельов, посланик на “Младежта в движение”за България. Изложението се организира от Европейската комисия с партньорството на Столична община.

А каква е връзката с велосипеда? Ами един от хората, които посетят събитието, ще има шанса да си тръгне с него! :)

Ние се постарахме изключително много и определено сме доволни от дизайна. С такова колело, няма начин да не ви върви в колоезденето.

За основа използвахме един немски Focus, който е с команди Shimano Acera и дерайльори Shimano Deore. Спирачките са Tektro, а рамката е алуминиева и изключително лека.

На кратко – не само красиво, но и много, много здраво!

Вашият коментар