Мишепед

Обичаме, когато велосипедите си идват с имената. Това често означава, че техният собственик знае много точно какво иска. И ако този велосипед, който и представяме тук, ви харесва, то трябва да се възхитите не на нас, а на неговия притежател, който беше изключително прецизен и наясно с проекта.

Мишепед е всъщност един доста старичък градски велосипед, който претърпя пълна промяна. На практика цялото му движение е сменено с ново – скорости, курбели, ос касета, венец и прочие.

Дойде с доста износена система на Shimano Positron, която се наложи да изхвърлим, тъй като бе практически непоправима.

Целта бе да постигнем много, много изчистен вид. Никакви излишни краски, никакви помпозни неща. Бял цвят със съвсем, съвсем лек топъл отенък. Един надпис „Мишепед“ и една стилизирана рисунка на три мишки, които карат трициклет.

misheped 10

От стария велосипед запазихме всички аксесоари, които бяха в достатъчно добро състояние, премахнахме им ръждата и сега придават допълнителна автентичност на колелото.

Новите гуми не са случайни и са подбрани специално за цвета. Не е тайна, че обичаме да слагаме черни гуми с бял кант и се стараем да поддържаме максимално много размери от тях. Те винаги придават класа.

Особено важен акцент в този велосипед са светлините. Те са чисто нови, на Spanninga. Холандско производство и с радост можем да споделим, че сме единствените в София, които ги предлагаме. Изключително качествени и със супер стилен дизайн.

Предният хромиран фар е разработен изцяло в ретро вариант, но е с LED светлини и е не просто красив аксесоар, а чудесен избор за нощта.

misheped 6

Задният стоп пък е от новата серия на фирмата и също има специален ретро дизайн, монтира се единствено на калник и свети безупречно.

Специален акцент са и гумичките на спирачките, които решихме в бяло и керемидено, така че да подхождат на гриповете, седлото и броните на спирачките.

misheped 12

Има много неща, с които се гордеем в този велосипед. Изглежда превъзходно. Върви като нов. И най-вече, има повече от достойни собственици, които знаят как да ценят красивите колелета. А за такива хора се работи с удоволствие :)

Още снимки на Мишепеда, тук:

2 thoughts on “Мишепед

Вашият коментар