Mamma Mia!

Mamma Mia! Колко вкусно! Или в нашия случай – колко стилно ;)

Защото последния проект можем да определим точно така – стилен. И с лек елемент на агресия. Но доста премерена. Като едно породисто куче, което всява респект само с вид, но вместо да ви захапе, ще ви служи вярно.

Този електрически велосипед дойде при нас в цветущо здраве, но с доста посредствена визия. И беше време за леееееко освежаване.

Собственикът му по стечение на обстоятелствата има известна връзка с едно от любимите ни места за обедно хапване или поръчване на огромни пици за вечерно събиране – веригата пицарии Mamma Mia. Затова и логото на кутията на контролера е такова.

А червената линия пък бе малкият, но важен нюанс в окраската на велосипеда. Ръчно мерена, ръчно отрязана и ръчно боядисвана. Не беше хич проста задача, още повече когато водачите за броните се окажат заварени несиметрично.

Оставихме черния цвят, защото ни беше нужна класа. Но за да придадем изцяло нов вид на велосипеда, се постарахме сериозно с лакирането :)

NB! Благодарение на Никола (който работи с нас от около месец и половина) сглобяването на електриките отне около 8 пъти по-малко време, отколкото разглобяването :))) И стана от раз!

Ех, пак се отплеснахме в приказки, но така е със сладките проекти. Ето и регулярната фотогалерия на проекта :)

Вашият коментар