Малката Полка

Много обичаме да правим велосипеди. Но повече от това обичаме да правим велосипеди за подаръци. А пък ако са за деца, тогава работата ни става почти свещена.

И така получихме молба от едни готини родители да направим хубав велосипед за тяхната дъщеря, който да е градски тип, да има скорости, да е удобен и най-важно – да бъде червен с бели точки :)

Вече веднъж сме изпълнявали подобна поръчка, но тогава Ред Дотлър отпътува към морето.

Този път решихме да подобрим себе си и освен точките намерихме красиви бели ръкохватки, както и елегантна бяла седалка, които да допълнят визията. Гумите както винаги бяха важни, тези са 24″ с бял кант. Белият кант винаги допълва цялостното усещане за класически градски велосипед. Седалката и гумите бяха специални и ги избрахме заедно с родителите, та попътуваха чак от Англия.

А точките, точките направихме в три размера, тъй като тръбите на велосипеда са с различен диаметър. Малката Полка обсипахме с цели 180 точки :) Ако не ни вярвате, пребройте ги!

И така, това е поредната хубава история в нашата работа. Едно щастливо дете, двама щастливи родители и един щастлив екип на 1bike ;)

Ето и повече снимки:

4 thoughts on “Малката Полка

 1. Влади Стоилов says:

  Направи ли сте го уникално красиво! Поздравления! = )

  Аз обаче бих го направил с по-малки точици, по-гъсто разположение и по-разнообразни като размер. Също така бих сложил червено звънче, като онова „I love my bike“. :)

  • Иван Ралчев says:

   Благодаря за коментара, Влади! Искаше ни се да запазим максимално много от оригиналните елементи по велосипеда, а такива звънчета вече почти не се правят.

   А за точките много мислихме, много рязахме и пробвахме и този вариант ни се стори най-удачен. Ще мислим при следващия проект пак :)

   Поздрави!

 2. Таня says:

  Иване, това е страхотна инициатива! Много се радвам, че сте го направили, защото ми предстои да купя за себе си ново колело, както и за двете ми деца – детски велосипеди.

  Браво на вас :-)

Вашият коментар