Колелото на пътешествията и виното

Когато преди един месец споделихме на Марина идеята си да реновираме велосипеди и да създаваме уникати, тя беше толкова впечатлена и ентусиазирана, че искаше нейното колело да е първата ни „жертва“.

Ние очаквахме някоя стара щайга, но тя ни връчи един чисто нов байк. После ни заръча: „Това ще е колелото на пътешествията и виното.“

Както правим в такива ситуации, поговорихме си с нея за детайлите – какво очаква, какво иска да има на него. В крайна сметка изчистихме концепцията, скицирахме част от колелото и се започна якото реновиране.

Отне ни 2 седмици да сътворим това произведение на изкуството, което включва всички любими кътчета на любимата ни Марина, както и някои от най-хубавите вина.

Задачата не беше лека. Трябваше да направим колело, което да е достатъчно красиво, за да подхожда на Марина. Но пък ние точно такива предизвикателства искаме.

Решихме да заложим на цвят тип „слонова кост“, да вградим няколко стилизирани бутилки с вино, както и да използваме готин шрифт, за да отбележим нейните любими градчета, държави и вина.

Добавихме и малко коркови тапи, марки и печати, за достоверност. Лакирахме и изпекохме колелото. А после нямахме търпение да видим реакцията на собственичката.

Когато й го дадохме, тя беше толкова щастлива, че просто ни заряза насред улицата и го подкара. Това беше най-хубавото ни зарязване в живота :)

Благодарим на Марина за доверието в нас и вярваме, че усилията си струваха.

Доверете ни се и вие, няма да съжалявате. За повече инфо – PIMP MY BIKE :)

Вашият коментар