Колело от дърво!

Колело от дърво, но не съвсем. Ако сме успели да ви заблудим, значи добре сме си свършили работата.

Всъщност това си е един доста стоманен велосипед, който както повечето стари планински байкове, става за тренировка с тежести, но пък работи безотказно.

Беше ни поверен в не особено цветущо здраве, но с няколко нови части и много желание вече функционира перфектно и ще радва своя собственик.

А неговия собственик не е случаен. Това е един страхотен дърводелец, който твори чудеса от дърво. Казва се Woodray и може да разгледате творчеството му тук.

Пределно ясно е каква е била целта ни в този проект, резултатът също е видим от снимките и няма нужда от допълнително обяснение :)

2 thoughts on “Колело от дърво!

 1. Тодор says:

  Доста „дървено“ изпълнение. Потърсете water transfer printing… предполагам, че на клиента му е харесало и вие явно си се гордеете с крайния резултат, ноооо си е жалъко изпънение направо. Извинявам се за критиката така мисля, предполагам няма да пуснете коментара – поздрави и успех

  • Александър Македонски says:

   Здравейте,

   Приемаме критика, всякаква. Особено, ако е основателна. Технологията water transfer printing е супер готина, но нямаме възможност да я използваме в момента. Правим си всичко на ръка. На едни хора им харесва повече, на други по-малко. Да, клиентът го хареса.

   Поздрави и на вас!

Вашият коментар