Imaginarium

Изборът на правилно детско колело е изключително важен, а нашите приятели от Imaginarium са от малкото производители на детски велосипеди, които могат да отговорят на високите очаквания на родителите, когато става дума за качествени и леки колелета.

Това лято имахме удоволствието да работим с тях по три техни детски велосипеда. Две подхотвихме специално за Деня на бащата, който по традиция се провежда всяка година в Националния военноисторически музей в София. Може да ги видите ето тук :)

Малко след това имахме удоволствието да претворим този велосипед, който сега ви показваме, за да го дарим по повод Дните на испанския език в България.

imaginarium8

Идеята ни беше да внесем малко свежест и неповторимост в дизайна на колелото. Затова използвахме една любима техника за пръскане на боята и създаване на абстракция, която доказано винаги има страхотен ефект.

Разглобихме велосипеда до основи, след което пребоядисахме всичко, което можеше да се пребоядиса. Лакирахме здраво и сглобихме внимателно. А колелото тествахме както за механични нередности, така и за здравина на боята – беше чудесно.

Крайният ефект както винаги привлече погледите на улицата. Особено детските погледи, които много ясно си казват, когато нещо им хареса :)

Радваме се, че скоро след това колелото бе спечелено и попадна в детски ръце, които могат истински да му се насладят!

Срок за преобразяване: 3 седмици

Вашият коментар