Imaginarium – Зоро & Пепеляшка

Зоро и Пепеляшка са двойка велосипеди, които имахме щастието да преобразим за Деня на бащата, организиран от Националния военно-исторически музей в София на 11 юни. По повод събитието си партнирахме с Imaginarium Bulgaria и те ни предоставиха два от най-добрите си модела, върху които да приложим уменията си.

Ще започнем с дамата :)

Пепеляшка е баланс байк, който расте с вашето дете. С други думи, проектиран е така, че в един момент, когато детето се научи да пази баланс може да му бъдат монтирани курбели и то да го кара като обикновен велосипед. Яко, нали?

Конкретният модел е VELOBIKE PINK, като ние се заиграхме с розовите елементи по него. Избрахме изключително красива перлена боя, с която да акцентираме върху чудесния дизайн на декоративния резервоар. Също така кантирахме и каплите – така при движение се получава много готин ефект.

Зоро пък е по модел на BIKE IN PROGRESS TW. Той също дойде с розови елементи, но задачата беше да възмъжее малко. Решихме да рискуваме и заложихме на един по принцип неподходящ цвят за деца – черно. Много зависи обаче как го направиш :) Решихме да е гарваново черен мат. А прекрасната форма на велосипеда да подчертаем с линии от същата перлена розова боя, плюс още няколко акцента.

Така се роди тази звездна двойка, която децата по време на празника караха с удоволствие. Беше супер готино да видим как десетки малчугани и девойки истински се радват на колелетата и ги подкарват.

И най-хубавото беше, че чрез томбола, заедно с Imaginarium подарихме тези два велосипеда на две семейства!

Ето ги в пълната им прелест:

Вашият коментар