Детски карт – пъзел

Представяме ви една доста специфична за нашата дейност поръчка, която обаче ни се стори толкова интересна, че не можахме да откажем :)

Преди време с нас се свърза собственикът на този стар детски карт. Попита ни дали можем да го възстановим и ние решихме, че можем. Защо пък да не можем? :)

Количката пристигна при нас в доста окаяно състояние, както често се случва с подобен тип вещи. Беше със скъсана задна ос, едно липсващо колело, много ръжда, блокирана от ръждата верига, разбита предница… Цветенце :)

Отне ни малко повече време от първоначално очакваното, но пък успяхме не просто да я възстановим визуално, но и функционално.

Изработихме нова задна ос със зъбно колело. Намерихме две нови гуми за задницата, малко по-високи от тези отпред, за да придадат на карта по-спортен вид. Претапицирахме седалката и обвихме старото, неудобно кормило с естествена кожа. Направихме и нови втулки за предницата, която успяхме да отремонтираме и стегнем.

Рамката и всички метални части изшкурихме на ръка, след което грундирахме и боядисахме с автобоя. А нашата великолепна дизайнерка Ели я превърна в супер готин, универсален пъзел :)

За повече информация или поръчки пишете ни на info@1bike.bg.

Вашият коментар