Пеперуденият велосипед

Пеперуденият велосипед„И да не забравите пеперудите! :)“ – каза Мими и с това нейната поръчка бе приета. Преди да запретнем ръкави обаче, решихме да сглобим във въображението си образа на нейния велосипед.

Задачата всъщност бе изключително лесна. Ако трябва да опишем Мими само с две думи, едната от тях със сигурност би била елегантност. Другата вече я знаете. Оставаше ни да намерим място на ратановата кошница, за да може Мими да ходи на пазар с нея. А Мими е начело на звеното, отговарящо за маркетинг и комуникациите в Walltopia. Винаги усмихната, тя не спира да търси красотата удоволствията в живота.

_DSC8869

Старателно подготвихме велосипеда, който бяхме открили за нея. Със 7 вътрешни скорости и контра в ос Shimano Nexus и удобна дамска рамка, Пеперуденият велосипед малко по малко започна да ни напомня за Мими след всеки ден, в който поставяхме или розовата боя, или подбраните изображения на пеперуди, или лака, който да ги запази за дълго време. За удобната й разходка по градските улици ще се грижат 28″ подсилени капли и меката седалка. Когато в последния ден, преди да го доставим на Мими, сложихме и ратановата кошница, вече бяхме сигурни, че това е нейният велосипед. За всеки случай украсихме кошницата с цветя.

Крайният ефект беше щастлива усмивка и леко потегляне на първа скорост. Както и много снимки. Споделяме ги с вас, защото и ние сме много щастливи. Благодарим за прекрасната възможност да сътворим нещо красиво и полезно за теб, Мими!

2 thoughts on “Пеперуденият велосипед

  1. Nikola Ninov says:

    Здравейте Момчета,
    Преди малко чух за Вас по Дарик радио.
    Изключително се радвам, когато видя такива хубави идея от млади предприемачи, които се борят да развиват нещо ново в България.Смятам, че идеята Ви е прекрасна и Ви пожелавам успех!Браво!!!

Вашият коментар