Бубамара

Въпрос с повишена трудност: Колко калинки може да събере една рамка?

Отговор: Не ни стигнаха нервите да ги преброим :)

Бубамара (известна още като Пчелинка, a.k.a. Калинка) е царство на любимите ни червено-черни насекоми. Покрай този велосипед се замислихме, че насекомите се разделят на два вида – суперсладки, готини и очарователни, а от другата страна – еманация на ужаса.

Покрай тях намерихме и статия за взаимоотношенията между калинките, но се оказа на немски и не успяхме да си я преведем. Все пак, ако някой от вас говори езика на най-силния национален отбор по футбол в света (към момента), ето материала :)

Сега сериозно! Бубамара принципно е типичен планински велосипед, българска марка, стабилна изработка, но както всички нови колелета – с посредствен дизайн.

И нейната собственичка искаше да я освежи в свой си стил. Нищо ново в историята. Новото бе, когато се наложи да налепим около 180 калинки…Може да си мислите, че е играчка, ама не е.

Чудихме се дали да ги правим на стада, дали на опашка пред магазина за хляб, дали на кръг тип „Стоунхендж“… И като сложим една напред, после пада чудене, ами нейната посестрима накъде би завила след това? Едни такива фундаментални калинкопсихологически въпроси ни налегнаха.

И пак, сериозно :) Бубамара сега не само е суперфункционален планински байк, но и бръмбарник от класа! Хваща окото и го задържа хипнотично. Беше огромно удоволствие да я направим. А самите калинки са по дизайн на nixonixo.

Да заповядат собствениците на панди!

One thought on “Бубамара

  1. Dani Dineva says:

    Страхотно е! А калинките носят щастие. Сигурна съм, че неговата собственичка ще бъде очарована от новата визия и ще е много щастлива, заобиколена с толкова слънчеви мъници наоколо.

Вашият коментар