Знаете ли кое е най-хубавото в работата ни?

Винаги сме изпитвали огромно удоволствие да създаваме нещо със собствените си ръце. Това почти всеки път е водило до безсънни нощи, прекарани в събиране на информация, безкрайни опити в търсене на най-доброто решение, цапане, измиване и отново цапане.

Всъщност наскоро мой много близък човек ме попита дали наистина искам да смазвам лагери с грес, вместо да правя това, за което съм учил. Не се замислих какъв трябва да е отговорът ми, защото ние сме това, което искаме да бъдем и да създаваме. А и да не забравяме, че в един съвсем нормален свят това, което сме учили, трябва да е свързано с това, което искаме да бъдем.

Вчера със Сашо доста си изцапахме ръцете и се изпотихме няколко пъти. Просто искахме калникът да следва неотлъчно извивките на гумата, а спирачките съвсем премерено да спират хода на колелото. Почти бяхме готови, когато Дани влезе в работилницата. Усмихна се и седна на стола, за да ни изчака да довършим нейния бъдещ велосипед – Тюркоазената страст по работно име.

Над колелото на Дани

Уверени в резултата от усилията си, изкарахме колелото й навън, за да може да му се порадва след дългите дни в бояджийницата и чакането на седалката и дръжките от далечна Англия. Никога досега не го беше виждала на дневна светлина.

Държим да отбележим, че Тюркоазената страст все още не е напълно довършена. Остава ни най-важната част досега. Предстои ни да й направим елегантна, красива и функционална дървена касетка, така че колелото наистина да подхожда на Дани – една елегантна дама, която цени истинските, прости, красиви и функционални неща.

Докато ние продължаваме работа, само искахме да споделим радостта си от гледката как Дани прави първите няколко кръгчета с новия си велосипед. Разбира се, преди да й го предадем за малко, искахме да се уверим, че всичко по него работи безупречно.

Та ако някога се зачудите какво е най-хубавото в работата ни, да знаете – удоволствието да видим крайния резултат в очите на хората, яхнали новите си велосипеди :)

Тюркоазената страст е почти готова

4 thoughts on “Знаете ли кое е най-хубавото в работата ни?

  1. Dani Dineva says:

    Невероятно е, когато желанията ти срещнат съвършенството! Освен да им се наслаждаваш дълго, друго не ти остава. Благодаря ви, че правите хората по-щастливи!

  2. Tomislav Savov says:

    Много ме радва ентусиазма, желанието, усмивките и вашето постоянството. Пример за баланс на умения и страсти носещи радост на други. Браво момчета, радвайте ни, правете ни щастливи, имаме нужда от малко светлинка в тунела и вие ни я давате. И само напред, с усмивка и желание! :)

Вашият коментар