Пълно сервизиране на колело

Колелото на Николета

Пролетта дойде и с нея времето да размразим колелото, да го ремонтираме, смажем и подготвим за активно каране.

Дългото стоене, студеното време и влагата не се отразяват особено добре на движенията. Затова, ако искате да използвате нашия велосипед дълго и безпроблемно, трябва да му отдадем заслуженото внимание сега, преди ефектът от зимата да е довел до проблем, който може да струва скъпо за ремонт.

На всички, които използват колелото си основно за транспорт в града и разходки в парковете, препоръчваме поне веднъж годишно да смазват движенията на колелото. Това значително ще удължи живота им.

Смазването на веригата дори няма нужда от споменаване, а настройването на спирачките и скоростите е в графата – задължително.

И понеже знаем, че не всеки има време, ние сме на линия да помогнем :)

Можем да разглобим, почистим внимателно и смажем главините на вашето колело, централното движение и вилката. Също така ще настроим скоростите и спирачките ви, ще прегледаме износването на различните части и ще ви дадем информация кое колко е износено, кога трябва да бъде сменено и колко би струвало това.

Освен това можем да направим това в рамките на максимум два работни дни!

И най-вече, изключително лесно е да ни намерите, защото сме на чудесно място – ул. „Цар Шишман“ 45 /на кръстовището на Шишман и Графа/.

За всякакви въпроси, свързани с вашето колело:

M: 0877566446

E: info@1bike.bg

FB: 1bikebg

One thought on “Пълно сервизиране на колело

  1. Pingback: Запознайте се с нашия веломеханик - хер Борич - 1bike.bg

Вашият коментар