Подарък велосипед — всеки мечтае за такъв

Велосипедът наистина е един невероятен подарък. Както бях писал тук по-рано в „Аз и велосипедите“, любим велосипеден спомен ми е една Коледа, за която дядо ми подари колело. Това беше преди близо 20 години, а сякаш не са минали и три. Когато малко преди последната Коледа получихме запитвания за именно такива подаръци, много се зарадвахме. Все пак сме работилница за велосипеди по поръчка. Та, достатъчна беше мисълта за усмивките, които ще предизвикат.

Обаче се и притеснихме, защото имахме между седмица и няколко дни, за да се справим с тях. Търсенето на подходящ велосипед, пребоядисването му, изрисуването му, лакирането и почистването, смазването на всички компоненти и добавянето на нови аксесоари (особено подбирането им) почти винаги изискват повече време. Нашето старание понякога ни забавя още малко. А какво е един подарък, ако няма нещо наистина специално в него? Ето защо тази година решихме малко да изпреварим нещата и да отправим предложение.

Нашето предложение

Изпрати ни още сега един имейл с кратко описание на велосипеда, който би искал да подариш. Ние ще върнем бърз отговор, за да се уговорим и след това да започнем работа на спокойствие. Велосипедът пък ще е готов много преди щастливия момент на подаряването. А удоволствието да имаме време, за да обърнем повече внимание на детайлите, е от нас — получаваш 10% отстъпка от цената за пребоядисване и изрисуване.

В 1bike обичаме и градските, и шосейните, и планинските велосипеди. Всеки един от нас има своя страст, която преследва. Това е нашият начин да се уверим, че велосипедите, които излизат от нашата работилница, са повод за лична гордост. Не се страхуваме да изцапаме ръцете си, защото крайната цел си струва — да видим усмивка от щастие. Ще ти помогнем с каквото можем, дори с търсене на специални части и извън пределите на България.

Разгледай цялото ни предложение за подарък, както и последните колелета, които сме правили. Поздрави сърдечни от нас и очакваме с нетърпение твоята идея за велосипед! :)

 

Вашият коментар