Нашите цели за 2016 г.

2015 година се изниза почти неусетно — в шеги в работилницата, в смълчаване над неумолимо запеклото централно движение в някой велосипед, в поръчване на части от чужбина, в лакиране на прекрасните творения на нашия дизайнер…

И сега, с наближаването на следващата година, отворихме по една бира, за да помислим, почертаем и помечтаем. Излиза, че имаме 4 мечти, които за удобство ще наречем цели. 2016 година е тяхната година. А ето кои са и самите те:

1bike в друг град

Не крием, че обичаме разнообразието. Та какво по-хубаво от това да се събудим в друг град и в него да намерим отново 1bike? Много, много искаме да отворим втора работилница в страната. Вече имаме няколко идеи къде и кога, пък да видим.

Да стигнем от София до морето с колело

Не може само работа, трябва и забавление. Решили сме да се пробваме с велосипеди, които сме сглобили в 1bike за себе си, да стигнем от 1bike до Бургас това лято. Сигурни сме, че ще бъде голямо предизвикателство. Ще споделим за него повече, като се подготвим.

Да сбъднем второто издание на “Колело за смет, за дете велосипед”

Сигурно вече сте чули за това, но да го кажем и тук. Вече работим по второто издание на нашата кампания в помощ на децата, които нямат свой велосипед. Искаме да осигурим велосипеди за още деца в други градове в страната. И за това ще споделим повече в началото на 2016 г.

Да доставим първия си шосеен велосипед в Холандия

Поставихме си тази цел още през 2015 г., но поради ред причини се наложи да я отложим. През 2016 година обаче лично ще доставим първия си шосеен велосипед извън България. И то не къде да е, а в Холандия! О, да, горим от нетърпение! Вече имаме един круизър в Холандия и един градски велосипед в Швейцария.

Е, 2016 година, заповядай! Възлагаме ти големи надежди. Сигурни сме, че ще ни засипеш с работа, но ние от това не се страхуваме. Все пак това не е работа, а удоволствие — да създаваш уникални колелета и да връщаш към живота красиви велосипеди.

Пожелаваме на всички ви весело посрещане на 2016 година, смели мечти и широки усмивки!

Вашият коментар