Искаме да рисуваме върху вашия велосипед

Обичаме моментите, в които държим молив в ръка и слушаме истории. Пред очите ни се разиграват спомени от детството. Виждаме ясните очертания на мечти. Почти присъстваме на музикални концерти. Представяме си татуировки. Усещаме уюта на мебелите, направени на ръка от дърво. Посещаваме далечни страни и отпиваме червено вино на малки глътки. Дори се опитваме да си спомним точната интонация, с която Дарт Вейдър казва на Люк, че той е негов син.

Целта на тези истории е една — да ни доближат колкото се може повече до хората, застанали пред нас и поверили ни своите велосипеди. Защото след това ни предстои нещо много важно — с щрихи на четката да прехвърлим частица от тези хора върху рамките на техните велосипеди.

Горди сме, че можем не просто собственоръчно да пребоядисаме вашия велосипеди, но и с четка в ръка да изразим неговия характер и да ви сближим още повече. Рамката и аксесоарите му се превръщат в платно за рисуване, на което всичко е възможно. Боите полагаме на ръка върху боядисаната в желания основен цвят рамка. След това старателно лакираме всичко, за да могат рисунките дълго да радват вас и околните.

След малко ще можете да разгледате някои от последните ни творения. А след това ни пишете тук какво искате да нарисуваме на вашия велосипед :)

Разкажете ни как бихте искали да изрисуваме вашия велосипед!

Вашият коментар