Добре дошъл ;)

Скъпи приятели,
От много, много време се каня да напиша този кратък текст. Четете го като представяне, посвещение и лично откровение :)

Май месец получихме поръчка да превърнем едно фикси в шосейка + пребоядисване. Собственикът на велосипеда се казва Иван и беше толкова ентусиазиран от идеята за създаване на уникални велосипеди, работа по единични бройки, работа с внимание и щипка съзидателност, че се оказа така, щото повече време говорихме за 1Bike и бъдещето на малкия ни бизнес, отколкото за неговия велосипед.

Казват, че случайни неща няма. И аз вярвам в това – дотолкова, доколкото всеки сам си кове съдбата и е отговорен за живота си.
Както вече сте забелязали, написах „малкия НИ бизнес“. Защото 1Bike вече не е само мой. 1Bike е НАШ. А както животът ме е научил добре досега – споделените емоции са най-хубави.

С Иван работим заедно от началото на юли. Направо ме е срам, че толкова време ми отне да напиша тези редове. Още повече че вече отворихме заедно и нашата велоработилница на Шишман 45.
Но е важно да си кажа.
Важно е да знаете, че зад 1Bike не стоя само аз с моя ентусиазъм и моите прекрасни приятели. Стоим двамата с Иван, заедно с нашите чудесни близки хора, които ни подкрепят непрестанно. Стоят общите ни идеи да творим красота, да гоним съвършенството и не само да го гоним, но и да го постигаме. Стои неговото разбиране, че качественото отношение към продукта трябва да върви ръка за ръка с качественото отношение към хората, които ще го ползват.

Че когато става дума за велосипеди, хората не са потребители, а хора.

Затова, скъпи приятели, кажете едно „Добре дошъл“ на Иван Ралчев :)
Аз му пожелавам никога да не губи ентусиазма си и както моята класна учителка в гимназията ни пожела на всички в последния ни ден в училище – да бъде винаги най-добър!

P.S. Май това е речта, която така и не успях да произнеса на откриването :)
Снимката пък е дело на нашата голяма приятелка Дани Динева!

One thought on “Добре дошъл ;)

  1. Dani Dineva says:

    Много истински текст, Сашо! Пожелавам да не губите устрема, ентусиазма и широките си усмивки, да преследвате мечтите си и да вярвате! На добър път и попътен вятър @1bike.

Вашият коментар