Благодарим ви за всички велосипеди за „Колело за смет, за дете велосипед“!

Когато ни хрумна да организираме „Колело за смет, за дете велосипед“, се надявахме, че до края на месец май вероятно ще съберем 50 велосипеда – достатъчно за всички деца в Дряново. Оказа се обаче, че са ни нужни само 8 дни, за да надскочим тази бройка. И то благодарение на вас и цялата подкрепа, която получихме!

В тази публикация ще бъда кратък. Скоро ще ви разкажем в отделна с какви невероятни хора се срещнахме. Как една сутрин пред магазина спря кола с пловдивска регистрация, за да може един човек лично да ни предаде своето Балканче. Как ни се обадиха от Ямбол и ни донесоха колела от Велико Търново. И още много.

Всъщност поводът за тази публикация е, че запълнихме целия склад на работилницата си в София, както и магазините DragZone. Постепенно почваме да извозваме велосипедите към Дряново. Но с лични финансови и превозни средства процесът е малко бавен, затова ви молим засега да запазите своите стари велосипеди и само да ни пишете, ако искате да ги дарите за добра кауза. Ние ще се свържем с всеки един от вас и след като зарадваме децата на Дряново, ще помислим как да продължим с добрината и занапред. Вероятно ще търсим още партньори и помощници.

Отправяме апел и към куриерските фирми в България – да ни подкрепят в извозването на велосипедите от София към работилницата ни в Дряново. Твърде малки сме и уви можем да дадем само личното време и труда си. Предполагахме, че ще се справим с личните си разходки до Дряново във връзка с работата по велосипеди, но броят на велосипедите ни изненада. На линия съм на ivan@1bike.bg или 0887002558, за да обсъдим партньорство.

Благодарим ви, добри хора!
1bike, Drag Bicycles, МОГА Дряново

Вашият коментар