1bike започва новия сезон

Приятели, изкарахме една дълга зима и е хубаво да почувстваме, че пролетта идва! Не че зависи от нас, но времето навън вече направо тегли колелетата от гаражите, мазите и таваните.

Отваряме активно работилницата ни на ул. „Цар Шишман“ 45 от началото на април. Преди това също ще ви обслужим, но най-добре ни пишете на info@1bike.bg, за да се уговорим за удобен ден и час за вас.

През тази година сме си поставили няколко цели:

  • Ще превърнем 1bike категорично в най-доброто място, където ще получите неповторимо усещане за своя велосипед. Това не включва само пребоядисването и рисуването, с което се гордеем. Това включва и асортимента от артикули, които ще ви предложим. Очаквайте страхотни продукти, за които ще ви разказваме редовно.
  • Ще продължим с кампанията „Колело за смет, за дете велосипед“. Подготвяме обаче няколко съществени промени в сравнение с миналогодишните издания. За разлика от предходните години, сега ще стартираме по-късно — след средата на април. Искаме да избегнем шумотевицата около изборите и да можем да работим на спокойствие.
  • Готови сме да ви предложим услуга изцяло от нулата. Заедно с вас ще проектираме рамката на вашия велосипед, ще я изработим от най-подходящите материали (миналата година направихме тихомълков първия си експеримент и сме повече от доволни). И ще го получите в цвят и с аксесоари точно такива, каквито сте си ги представяли.
  • Имаме още една идея, свързана с децата и велосипедите. Мислим я за лятото и скоро ще ви споделим още детайли.

Ние обещаваме да се трудим, за да ги изпълним качествено, а на вас пожелаваме една страхотна велогодина! Без значение дали сте градски колоездач, дали не слизате от планините или пък правите обиколки на света с колело — бъдете в безопасност, наслаждавайте се на всеки километър и много слънце по пътя :)

One thought on “1bike започва новия сезон

  1. Р. Христова says:

    Попаднах на вашия сайт съвсем случайно и наистина съм възхитена. :) Аз не карам колело често, но определено обмислям да оправя и модернизирам колелото което имам (2 са даже). Определено бих се въсползвала от вашите услуги. Товва което правите е страхотно.

Вашият коментар