1Bike на Park(ing) Day – За колелата и техните хора ;)

Ако в 6:00 часа сутринта миналия петък знаехме какъв невероятен ден ни очаква, надали толкова сериозно щяхме да проклинаме съдбата. Но макар и да правим велколепни велосипеди, все още не можем да предсказваме бъдещето. Всъщност можем, но само що се отнася до реакцията на клиентите ни ;)

Но да се върнем в петък. Станахме в 6 сутринта, за да можем да се подготвим за първото си (надяваме се не и последното) участие в Park(ing) Day Sofia под мотото „За колелата и техните хора“.

Накратко – смисълът на това събитие е да покаже на хората как биха изглеждали градските пространства, ако вместо паркирани коли има зеленина и свежест.

Тук е моментът да благодарим на Пощенска банка, че ни потърсиха да изпълним техния Park(ing) Day. А това, че осигуриха истинска трева, беше върхът!

Някъде около 9:00 часа вече бяхме готови да започнем с нашата си работа. За целта донесохме един чисто бял велосипед, който до края на деня планирахме да преобразим тотално.

Нямахме никакво ограничение по отношение на това какво ще рисуваме и дали заради сутрешния ни глад, но Биби и Ива решиха да превърнат велосипеда в истински сладкарски магазин, който празнува рожден ден.

А най-готиното е, че междувременно започнаха да идват десетки хора със своите велосипеди и ние с радост можем да заявим, че никого не върнахме и на всички нарисувахме по нещо малко за спомен.

Беше страшно хубаво да срещнем толкова много готини хора и цял ден да творим навън. Ако не вярвате, вижте видеото и снимките:

 

А ако снимките не са достатъчни, ето и видео:

Вашият коментар