1bike си има нов, оранжево-космат, пълноправен член на екипа!

Един ден както си карахме колело в Борисовата градина, попаднахме на този оранжево-космат субект…

Да, точно с тази табела ни закова вниманието :)
Да, точно с тази табела ни закова вниманието :)

Запознайте се с един нестандартен анимационен герой – Червен Лук – новото рекламно лице на 1bike и свежо попълнение в екипа ни!

Червен Лук се оказа бивш наемен агент, който е “разчиствал боклуци” из подземния горски свят (разбрайте земеровки, къртици и др.). Загърбил нелекото си минало под влиянието на блокбъстъри като “Отмсъстителите”, той мечтае да излезе от сянката (на дърветата) и да стане известен супергерой, като отново “разчиства боклуци”, но този път чрез рециклиране! Да, Червен Лук е зелен, еко, био, 100% натурален и иска да се бори за опазването на горичките, тревичките и цветенцата…

Затова партньорството между 1bike и Червен Лук е любов от пръв поглед. Все пак колоезденето е особено екологично чист начин на придвижване.

В момента Червен Лук членува в Организацията на безработните анимационни герои (Unemployed Cartoon Characters – UCC). Организацията, точно като 1bike, по своят характер е изключително новаторска. Целта ѝ е да свърже безработни анимационни персонажи като Червен Лук с фирми, които си търсят рекламно лице, но бюджетът им не стига за Джордж Клуни, засега.

Освен Червен Лук, в организацията членуват още Мечката Мърфи (Bear Murphy), Папа Лъв (Papa Love), Мадам Русо (Madam Russo) и Бъд Невестулката (Bud Weasel). Страшна банда, за която може да научите повече и да разгледате отблизо в официалната Фейсбук страница на Организацията – ето тук.

Точно от там ние разбрахме, че Червен Лук няма интерес да спасява дори девойки, завързани за релсите! Интересува го само природата и зеления начин на живот, нищо, че той е оранжев :) И от там го наехме да ни помага, срещу доста приемливи условия от негова страна. Оказа се разумно и работливо момче :)

Очаквайте скоро да се запознаете отблизо с него, защото той ще бъде наш верен спътник във всяко дело, включително и скоро ще бъде съвсем мобилен и ще краси едно специално колело.

 

One thought on “1bike си има нов, оранжево-космат, пълноправен член на екипа!

  1. Pingback: Unemployed Cartoon Characters – анимационен герой за вашия бизнес или кауза | 1Bike.bg

Вашият коментар