1Bike и Знахари – когато БГ рапът се облече в БГ дизайн + Снимки

Вижте сега, ние в 1bike, обикновено слушаме Depeche Mode. И не, че ни харесват, просто Александър не дава друго да се пуска.

Затова слава Богу, че се появи Знахари (MagicFrequencies Studio)! Едно от новите лица на българския рап. Ако не беше той и неговата PR-ка Петя, вероятно още щяхме да сме само на DM. Сега обаче в работилницата ни се редят рими, яки БГ рими.

Знахари е всичко това, което измислени зведи като Мишо Шамара не са – талантлив, свеж, забавен, умен. Носи послания, а не лозунги на соц митинги.

Точно затова решихме да работим с него – той обеща да прави само готина музика, а ние пък да му пращаме тениски, каквито никой друг рапър няма. И както се разбрахме, един ден ще излезе на сцената в Madison Square Garden с пимпнато от нас колело, а в публиката Eminem и Jay Z ще гледат, ще цъкат и ще си викат: „Ех, да бехме и ние млади, да можехме и ние така.“

Изобщо, цяло щастие е, че се натъкнахме едни на други. Пък и не може да се отрече, тениските ни му стоят перфектно, точно като римите, които между другото може да чуете в това парче:

А ако искате да научите повече за Знахари, направо разгледайте официалната му фейсбук страница ;)

А нашите тениски знаете къде да намерите, нали? Ако не, ето тук :)

И ние, понеже като говорим приказваме, да си дойдем и на снимкогледа:

Вашият коментар