Ура! 1Bike.bg с първо уникално колело – колелото на пътешествията + Видео

1Bike.bg вече може да се похвали с първото си дизайнерско колело!

Негов горд собственик е Марина, която като наш добър приятел се вдъхнови от работата ни и първа ни даде своето доверие, за да пимпнем нейния велосипед :)

Така, доста преди да изградим скромната си база за реновиране, вече имахме първата си поръчка – Колелото на пътешествията и виното. Колелото на Марина (пълна фотогалерия – тук)

Ако познавате Марина, ще знаете, че това е тежка задача. Тя е експерт в сферата на вината. Знае всичко за тях, говори ни с едни думички за плътност, облост, меки танини, къси и средни финали, пролетни цветя или събрани носове. А ние гледаме умно.

Освен това е голям пътешественик. Ако искате някой да ви организира супер яката почивка в Тоскана, за една седмица, с винен туризъм, сватба сред маслинови дръвчета, вечеря пред стара къща с марморни подове и всичко това за без пари – тя е човекът. Това, между другото, сериозно, може да я намерите тук.

В ето такава ситуация трябваше да сътворим едно Колело на пътешествията.

Как го направихме – видео:

В уречения ден и час отидохме до тях и прибрахме чисто новия й велосипед, който беше… ами като всички останали – модерен и сив.

После проучихме интересите на Марина – любими места, любими вина и разбира се, как изобщо си представя велосипеда. За наше улеснение, тя имаше доста ясна идея. Искаше да е светъл, но не съвсем бял. Искаше готини надписи и малки елементи, които да допълват имената на градове и вина.

Отне ни около три седмици работа, но няма да ви издаваме малките си тайни. В крайна сметка резултатът беше повече от задоволяващ. А на нас любимият момент си остава този, когато върнахме колелото на Марина. Реакцията й беше повече от показателна, заряза ни на улицата и хукна да върти педали из софийските улици…

Ето и фотогалерията:

One thought on “Ура! 1Bike.bg с първо уникално колело – колелото на пътешествията + Видео

Вашият коментар